vrijdag 26 februari 2010

Strand




Ik ben er weer , gisteren ondanks de harde wind even naar het strand geweest met gevaar voor eigen leven het bruggetje over gegaan over de Rio de Formosa en toen met het treintje naar het strand. Vreemd genoeg is het aan het strand elke keer goed uit te houden , wel veel wind maar toch een lekkere temperatuur. ja het weer laat ons even in de steek, maar wij hebben het hier aan de kust toch beter dan in het binnenland, het is alsof de regen net over het park getild wordt, maar eerlijk gezegd kwam het vanmorgen toch met bakken uit de hemel, vandaar dat we maar naar de Grande Plaza zijn gegaan kan je lekker in de parkeergarage je autootje neerzetten en vandaar uit alles binnendoor.
Eerst wat noodzakelijke laatste boodschapjes gedaan en toen een kopje koffie op een binnenterrasje gedronken met een puntje chocolade gebak, je moet toch wat.
Thuis gekomen een drankje en een hapje gegeten, nu komt er een voorzichtig zonnetje dus misschien nog even genieten. Ja het schiet nu echt op, maar je weet dat je een keertje naar huis moet.
Ik doe er weer even een paar fotootjes bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten