zaterdag 22 mei 2010

Mollans



We zijn er, donderdag vertrokken naar Beaune ,we waren lekker vroeg gearriveerd, leuk hotel(Adelaide) met overactieve eigenaars heel lieve mensen, echt aan te bevelen .
Gezellig de stad in gegaan, op loopafstand en na een terrasje heerlijk gegeten in , echt frans restaurant, Blue Note.
's Morgens heerlijk ontbeten , waarbij ook alles keurig verzorgd was, dus konden wij ons laatste stukje van de reis vervolgen met een voldaan gevoel.
Was wel heel erg druk maar we waren om 12.30 uur in Mollans, inmiddels begrepen dat onze komst al bekend was, zowel Patricia als Madame Roux stonden ons op te wachten.
Helaas is het elke dag 25 graden, maar daar slaan we ons wel doorheen.
Mijn eerste schilderij is al weer geboren en de tuin staat er goed bij, wel even wat water gegeven want alles is wel droog.
De katten hebben helaas de bordjes omgespit van de door Eugenie gezaaide plantjes maar na veel speurwerk toch nog iets gevonden. De rozen beginnen aardig uit te lopen, heb ze wat bijgestuurd en ook de Irissen staan volop in bloei.
Benji heeft gelukkig de internetverbinding tot stand gebracht, al moet ik wel buiten gaan zitten wat het modem staat aan de andere kant van de straat. Maar we kunnen onze mails lezen en dat is al fijn.
Hier is dat niet van belang, maar zoals dat is vinden wij dat wel belangrijk(echte Hollanders)
We hebben het zalig en begrijpen dat je hier wel 200 kan worden.

Nog even een paar fotoo'tjes en dan tot de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten