donderdag 17 maart 2011

Mooi weer




Hallo daar ben ik weer, vandaag even naar Tavira geweest, het is lekker weer dus een terrasje gepakt, biertje kost nog steeds € 1 dus dat kan er nog mee door, we hebben een haantje aangereden en het maar gelijk mee naar huis genomen.

Je gaat hier wel ongezonde dingen doen door de lage prijzen, zoals je kunt zien op de foto, ben ik zowel aan de drank als aan het roken geslagen, maar ja voor € 3 kan je geen pakje sigaretten laten liggen

Maar we doen ook heel gezond, om de hoek op 50 meter afstand hebben we onze fruitleverancier, dus elke dag verse jus d'orange dus alles heeft ook zijn goede kanten.
We zijn inmiddels al aardig verkleurd zonder echt te verbranden dus dat gaat ook goed.
Gisteravond een beetje de schrik want Puck kon niet meer op en neer van de rugpijn, dus weer de angst van de vorige keren, maar gelukkig gaat het vandaag met behulp van een pilletje ( of 3) .Maar hopen dat het zo blijft. We doen de rest van de dag rustig aan en blijven lekker op het terras bij het huis zitten uiteraard met een hapje en een drankje want daarom heb je ook vakantie.

Dus morgen zal ik jullie wel vertellen hoe mooi het hier in deze tijd is, er staat van alles in bloei, en de sinaasappels die je plukt worden al opgevolgd door de volgende generatie, dat verbaasde me altijd dat je aan die bomen rijpe vruchten, bloeiende gedeeltes en kleine vruchtjes vindt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten