zaterdag 8 september 2012

Een hele overgang, twee weken geleden nog op de "Harskamperdennen"en nu weer in Mollans, ja dat is ff wennen, maar dat gaat gauw.

Woensdag vertrokken en na een overnachting in Bannes in een echt gezellig "frans "hotelletje, doorgereden en Donderdag aangekomen in Mollans, was erg warm, maar toch snel de auto uitgeladen en snel boodschapjes gedaan omdat er toch gegeten en zeker niet te vergeten gedronken moet worden, want het vocht moet zeker op peil gehouden worden.

En ja hoor wie schetst onze verbazing, op het parkeerterrein van de Intermarche in Vaison stond een groene Westfalia te glimmen, geflankeerd door een beige CX, dat waren uiteraard Finnenvon en de twee Canadezen, moesten ook inslaan en verblijven op de camping in Entrechaux.
Na een heftige begroeting ieder ons weegs gegaan en de afspraak gemaakt om elkaar vanavond te zien ter bezichtiging van het huis, waar de Canadezen vooral heel benieuwd naar zijn door de enthousiaste verhalen vanTimeneus.

Dit even om te laten weten dat we er zijn, wij moeten ook nog even wennen, maar dat gaat al veel beter,
vooral rustig aan want bij 32 graden moet je even dimmen.

nog even een paar fotootjes  van  de Harskamp en het hotel, dat "frans" slaat op het feit dat er eerder nederlanders hadden gelogeerd en als commentaar hadden dat het wel behelpen was met zo'n typisch frans gedoe, wat zoek je dan hier???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten