zaterdag 15 september 2012

Gisteren naar Carpentras geweest, recht toe recht aan er naar toe en via allerlei binnendoorweggetjes (lang woord) terug naar huis en dat was een heel zoekplaatje omdat onze TomTom het al bij ons vertrek uit Holland af heeft laten weten, maar je komt er altijd uit, zolang je de Mont Ventoux maar in de gaten houdt, ik bedoel natuurlijk als je eenmaal hier in de buurt bent, want vanuit Nederland is die niet te zien !!

Op de markt was het heel heftig, een enorme mistral woei door Carpentras, zodat alle marktkooplui aan hun rekken hingen en de kroppen sla in het rond vlogen, niet echt lekker maar het is weer eens iets anders.

Wilden ergens buiten lunchen maar waren ook genoodzaakt om dit binnen te doen omdat ook de restaurantjes niet overal stormvaste terrassen hebben en je toch graag iets op je bord wilt hebben en vooral houden.

Nog even een rondje gelopen , meer uit noodzaak, het grootste parkeer terrein gaat of is op de schoffel dus het was zoeken naar een plekje om je auto kwijt te raken, zo zie je nog iets van de stad.

Ik vergeet dan ook altijd om wat plaatjes te schieten, dom , want er zijn best leuke dingen te zien.
Maar een ding heb ik dan wel vereeuwigd omdat het zo"n echte passage is.

Vandaag eerst een klusje gedaan, daarna naar de bakker, dat hoort er zo bij, de Mistral is weer verdwenen en het is al weer een graad of 25, dus moeten we ons er maar weer door heen worstelen, het valt niet mee het leven in Mollans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten