zondag 19 mei 2013

 Lekker stel , zo samen, onafscheidelijk Petit Gris en Buddy, op het oog een lief koppeltje maar het zijn wel 2 poesjes.
Ja het weer, dat laat wat te wensen over, gisteren nog even in de stromende regen wat boodschapjes gedaan, de auto bij aankomst toch maar even in de Grande Rue gezet, voor de luisteraars onder U aan de achterkant van de voorzijde, om alles uit te laden, het plensde echt, dus leek ons dat de beste oplossing.

Zo als wij begrepen hadden was het ook in Holland niet al te best en moet je voor het betere weer naar Moskou verhuizen, maar dat doen we maar niet, we zitten hier lekker en de zon probeert vandaag telkens een beetje door de wolken te priemen dus het ziet er positief uit.

En zoals je kunt zien is het goed voor de tuin, die staat er lekker fris bij, de eerlijkheid gebied om te vermelden dat de foto wat eerder, op een echt zonnige dag is genomen, ja en dan moet je zelfs wel eens de schaduw op zoeken, dus zo erg is het allemaal niet.

Vandaag gaan we even naar de Vide Grenier in Mirabel les Baronnies op zoek naar die echte Renoir of Gauguin en als het moet mag het ook wel een van Gogh zijn die iedereen door de jaren heen steeds over het hoofd heeft gezien.

En het is tenslotte een heel bijzondere eerste Pinksterdag omdat onze Timme jarig is, we zijn wel niet in de buurt maar zullen zodra de gelegenheid zich voor doet op dit heugelijke feit proosten, misschien wel meerder malen.

En Puck kwam zojuist met het grote nieuws dat de zon inmiddels uitbundig schijnt, dus gauw erop uit


Geen opmerkingen:

Een reactie posten