maandag 20 mei 2013

Vide grenier ( vide)



Ik kan het niet laten, toch weer even de 2 onafscheidelijke vriendinnen.

We gingen dus naar de Vide Grenier in Mirabel aux Baronnies, die zou bij de tennisbaan gehouden worden, dat bleek dus niet het geval te zijn, de organisator had besloten het af te gelasten vanwege het slechte weer en laat nou net het zonnetje lekker schijnen.

Ja wat moet je dan, toch eenmaal op weg dan maar door naar Nyons, het is tenslotte maar 7 km verderop.

En ja hoor daar was het lekker druk, de Marche Provencale dus weer alle poespas uitgestald, uiteraard de gebruikelijke Potterie, Olijvenkraampjes, ( Nyons heeft een grote faam als beste zwarte olijvenleverancier van de wereld en ook de beste olijfolie) en uiteraard alles wat de streek te bieden heeft, vul zelf maar in.
Er was een gezellige Zigeunerband aan het spelen en het was droog, zoals je wel aan de foto kunt zien, bleef het dreigend, maar de bui kwam pas aan het eind van de middag toen we al lang thuis waren en zelfs nog een drankje buiten genuttigd hebben ter ere van Tim's verjaardag in de zon, ja echt waar,

Dat huis daar bovenop is waarschijnlijk van iemand die niet direct van buren houdt, je hebt inderdaad een blijvend uitzicht, alleen weinig parkeerruimte.

Al met al toch weer gezellig, vandaag kijken we naar een strakblauwe lucht dus kortebroekenweer en goed om de was te drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten