vrijdag 10 mei 2013



Zag ik toch vandaag ineens een "vreemde" Eend, van de eigenaar geen spoor zal wel dicht in de buurt geweest zijn want alle raampjes stonden open.

Na een fikse regenbui in de afgelopen nacht zag het er weer stralend uit, alleen de Mont Ventoux heeft zich nog in de wolken verscholen, maar daar is het ook wat frisser en misschien helpt zo'n witte jas..

Ook het Monument ziet er wat opgeleukt uit, na de festiviteiten van gisteren, heb nu pas gehoord dat de Fransen pas op 8 Mei officieel bevrijd zijn omdat zij de ondertekening van de vrede uitdrukkelijk in dezelfde wagon plaats wilden laten vinden waarin zij ook hun overgave hebben bekrachtigd en die was nou net niet eerder beschikbaar, da's nou echt "frans" kan het vandaag niet dan wachten we toch even.
Mocht dit verhaal niet kloppen, ik heb het niet verzonnen maar het is mij zo verteld tijdens de herdenkingsplechtigheid.

Het is dus lekker weertje vandaag en we genieten er van, vanmorgen wat boodschapjes gedaan en nu even een kleurtje pakken, zijn al aardig gewend aan het leven hier.
Alles op zijn tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten