dinsdag 1 juni 2010

Markten

Zondag naar de Vide Grenier in Buis de Baronie geweest , was heel wat oud spul te bewonderen en het was lekker weer, en wie kwamen we daar tegen, de heer en mevr. Prangen, na een heel ziektenverslag over haar schoonzus , dus maar snel doorgelopen en ook langs het terras waar zij even later zaten om een eventueel vervolgverhaal te vermijden.
Ja je hoort nog eens wat als je dat zou willen maar toch liever niet. Kan hier ook de Telegraaf kopen om alle ellende te volgen, doen we ook maar niet, dat is wel zo rustig.

En Maandag konden we het toch niet laten en zijn naar de markt in Bedoin getogen, was toch weer heel gezellig, gebruikelijke zakje Olives Provencale etc. gekocht.
Na een lunchje op een terras, waar ineens een storm kwam opkwam zetten en de hele handel van iedereen voorbijvloog, gelukkig was een gedeelte al ingepakt, omdat de markt ten einde was.

Wel konden we van ons zitje af de jacht op alle hoedjes van de hoedenkraam volgen, en dat zijn er wat als die de lucht in, dus de jacht was geopend. We hebben zelf ook ons karafje wijn moeten redden, hadden beter een grotere maat kunnen bestellen want die de orkaan beter ontstaan.

Maar gelukkig verdween de windhoos weer even snel als hij kwam en hebben we toch nog van onze maaltijd buiten kunnen genieten,

Daarna op de terugweg via de Col de Madeleine naar de boodschappenboer, want je blijft toch altijd wat nodig hebben.

Thuis nog even een klusje gedaan, nee ik kan het niet laten , maar het knapt lekker op.

Oorie heeft me nu echt ontdekt en rolt zich , als ik even ga zitten op het terras op mijn schoot en blijft daar liggen, dus ben ik ook verplicht te blijven zitten. en na een paar verschrikkelijke kopstoten aan het eind verdwijnt hij dan weer, maar dat kan soms wel een half uur duren (hoezo kattengek ?)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten