zaterdag 5 juni 2010

Echt een rustdag


Dan zou je dus eigenlijk geen blog moeten maken, maar dat hoort er nu eenmaal bij.
Vanmorgen naar onze eigen markt geweest, nog kleiner dan Mirabel, ik was wat laat, de Paëllaman was al uitverkocht, maar daar ging ik niet voor, wel kwam iedereen vragen hoe dat nou kon, en je kent het Franse gebaar, wijdarms (niet wijdbeens dus ) je ne comprends pas !
Even een drankje genomen op het terras van de Bar du Pont en een baguetje gehaald bij de boulanger. Een bakje aardbeien , want die stonden me aan te staren en toen weer naar huis.

Wasje hing alweer te wapperen want je bed gaat anders zo stinken , huishoudelijke klusjes gedaan, een schorpioentje betrapt, verder geen gedierte gesignaleerd.
De overbuurvrouw is gearriveerd en vroeg direct wanneer Tim en Eus weer kwamen, zeer uitgebreid gesprek, waarbij zij zei dat alles een beetje teveel werd en dat ze er over denkt haar huis te koop te zetten. Maar dat weet je nooit zeker.
Na een grondige reiniging, met behulp van een dorpsgenote ? is zei inmiddels weer vertrokken, kan van korte duur zijn, misschien ligt ze straks weer voor de deur.

Wij doen voorzichtig met onze apero, want het is een beetje warm en alles stijgt , zoals de temperatuur, ook naar je bol, in de schaduw is het nu 29 graden, wel lekker toch als je ons weer gewend bent,niet meer klagen. Gewoon rustig aan doen. En met een windje erbij houden we het wel uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten