maandag 14 mei 2012

Een nieuw optrekje in Frankrijk



Ja hoor,  vandaag naar de markt in Bedoin, was weer heel gezellig en je merkt dat je het als Nederlander niet kunt maken om niet aldaar gezien te worden, er waren er waarschijnlijk vandaag meer dan op de Albert Cuyp, maar dat geeft niet, is toch leuk en ze kopen ook echte Franse dingen, vooral bij de Danish Designkraam en de kaas en worst ligt gratis voor het proeven, wat wil een mens nog meer.

Wij zijn geslaagd in een nieuwe tas voor Madeleine, zoals eerder vermeld, nog voor moederdag.

Op de terugweg toch nog een aardig stulpje gevonden, wel a renover, maar inclusief wijngaard en een prachtig uitzicht, is een echte uitdaging maar wie zou hier niet als God willen wonen, zo vrij als een vogeltje en, jawel in Frankrijk.
Geen wateraansluiting en electriciteit maar wie daar op let is een kniesoor , een agregaatje en een aanhanger met watertank en je probleem is opgelost en het ligt echt landelijk.

Bij Madame Roux zijn ze aan het renoveren, tenminste er werd een deur uit het raam naar beneden gehesen, dus er is iets gaande, ja je maakt hier van alles mee, alleen zijn we erg nieuwsgierig wat er nu precies gebeurd, maar ja zo zijn alleen Hollanders, dus komen we het waarschijnlijk nooit te weten.

We gaan weer even in ons gebruikelijke tempo ons gangetje en melden ons weer als er iets te melden valt, we hebben er in ieder geval mooi weer bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten