zondag 13 mei 2012

Even uit de lucht geweest.



We zijn even niet met een berichtje gekomen maar we zijn er wel degelijk.
Had ook te maken met de aangenomen klus, graag , ja heel graag gedaan en hierboven het resultaat van een likje witte verf, ja het verschil is gelukkig duidelijk te zien anders heb je zo'n idee dat je het voor niets doet.

Ook hebben we weer een bezoek gebracht aan Anja, de moeder van Barbara, het is ongelooflijk waar iemand die de zoveelste chemokuur heeft doorstaan de levensvreugde vandaan haalt, het is dan ook geen opgave om haar te bezoeken, eerder een verademing .Vol trots toonde zij haar zelfgebreide mutsje op haar kale hoofd.
Hier wordt je als mens alleen maar blij van en besef je wat gezondheid betekent en hoe betrekkelijk alles is en dat je van alle dingen in het leven moet genieten ook de wat minder plezierige.

Terug naar vandaag, de Vide Grenier in Puymeras bezocht, druk, gezellig, niet te heet en veel leuke dingen te zien. Op een terrasje ieder een Pression gedronken en tot mijn verbazing € 2,40 af gerekend (wel een fooitje gegeven) maar toch rare prijzen in dit volgens iedereen dure Frankrijk.

Nog erger werd het toe we voor Moederdag besloten om naar Buis les Baronnies te rijden en daar te lunchen, neergestreken bij Bar des Cigales en een plat du jour besteld, vooraf gegaan door een Aperootje, dus een Ricardje en extra Salade vooraf en een flesje Wijn, geen desert , wel een kopje koffie en prompt weer van de stoel gepletterd toen de rekening € 32,= bleek te zijn.
Toch duur hoor Frankrijk, maar ja het eten was voortreffelijk, dat mag ook wel voor die prijs (hahaha is dus een grapje)

Zit nu na te genieten van het feit dat de slaapkamer helemaal eng wit is, tenminste het plafond, dus op naar de volgende klus, maar wel in een Frans tempo, alles doucement.

Weertje is vandaag lekker, verfrissend windje, 24 graden, wel koud ten opzichte van gisteren maar toen was het ook 32 graden, celsius wel te verstaan.

We houden het hier nog wel even uit en alles doucement.

De rijdende rechter is gisteravond om half 12 met rollend materieel weer vertrokken, rare tijd, maar hij houdt misschien van een rustige nachtelijke rit, ieder zijn meug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten