maandag 7 mei 2012

Mollans in de zon




Even een bewijs dat we echt in Mollans zitten, is wel een eindje om naar de Bar du Pont maar dan zie je ook waar de naam vandaan komt, dus de Bar zit achter dat torentje en kijkt uit op de brug, logisch toch.

Vandaag boodschappen gedaan, want morgen is alles gesloten vanwege bevrijdingsdag, dus moeten we weer meelopen in de optocht, geen opgave, want we komen dan ook weer langs bij de BdP, nee niet de bank.

We zijn al weer zo ingeburgerd dat de Nederlanders in de supermarkt aan ons , in hun beste frans, gaan vragen waar zij de gerookte eendenborst kunnen vinden en omdat wij er meer komen, kunnen we dat ook meteen vertellen, mits het juist vandaag niet uitverkocht zou zijn, dat kan ook gebeuren.
We hebben nog gesuggereerd om dan maar gerookte ganzenborst te nemen, maar daar wilden ze zich niet aan wagen. Toch wel geprobeerd om Intermarche aan handel te helpen.

Alle Fransen hebben nu een andere president en dat is wel even wennen, zo te horen, Merkozy ging nog, maar wat moet je nou met Merkhol ?

Verder is het vandaag gewoon lekker weer, zoals gewoonlijk, volgens het weerbericht  behoort het te regenen, maar net zoals alle dagen ervoor schijnt de zon en is het gewoon 26 graden dus al te warm om op het balkon te zitten.

Maar we houden het wel uit en vermaken ons prima.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten