vrijdag 13 mei 2011






Daar zijn we weer, vandaag naar Orange geweest, echte oudheid wilde Paul zien , dus waar anders naar toe dan het Theatre Antique, klinkt al oud en dat is het ook, wij kenden het al maar het blijft toch altijd impossant, alleen al die stenen die ze vroeger zonder electrische hijskranen etc. op elkaar gestapeld hebben, en natuurlijk was het weer loeiheet en dan is het binnen die muren echt warm, maar , na naar boven geklommen te zijn was er er toch een verkoelend briesje (alhoewel).
Het verbaasde me dat er fransen waren die de berg er achter opgeklommen waren om toch foto's te kunnen maken om het entreegeld te sparen, en dat met die hitte, zo kan je ook rijk worden ??
Na het bezichtigen, dus geruime tijd later op een terrasje een welverdiend, wit biertje gedronken, het was meteen verdampt ( niet nochmal) , daarna een klein lunchje ( gek woord) en rustig uit het Rhonedal weer het berglandschap opgezocht. Daarna uiteraard wat geklust, beetje gaatjes vullen, verven, Paul's grote badkamerklus etc. je moet wel een beetje in beweging blijven uiteraard en het blijft maar warm, nu is het buiten nog 24 graden, vervelend om te horen voor de eskimo's in Noord Amerika, hadden ze maar moeten emigreren !
Laat het hier even bij , want we gaan nu aan een slaapmutsje, nog niet slapen dus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten