woensdag 25 mei 2011


Vanmorgen van onze Deense vrienden afscheid genomen, moet beslist op bezoek komen als we in Denemarken zijn, hij woont in Skorping bij Aalborg, ons wel bekend omdat we daar een keer in Rebild Bakker gekampeerd hebben en ik met een aanval van jicht naar een arts ben geweest in dat plaatsje, dus dat ken ik, dus zei hij, we spreken wel wat af op de markt omdat wij hadden gezegd dat we naar de markt gingen. Het misverstand was echter dat zij waarschijnlijk op de markt in Malaucene hebben gelopen en wij, juist in Buis les Baronnies, want we hebben geen Deen gezien, en natuurlijk , hoe kan het ook anders, hebben we met ons verhitte brein niet gezegd naar welke markt we gingen (ook zij niet) maar wat in het vat zit enz.
Ben nog even een rondje gaan lopen, ondanks de hitte en langs de Ouveze nog even gezocht naar de uitgeprocedeerde slang, hij, of zij had het waarschijnlijk naar zijn/haar zin dus geen teken van leven, dus dat is nu de ver van mijn bed show.

Het blijft hier gewoon lekker toeven, alleen jammer dat de Bar du Pont op woensdag gesloten is, ik had van dat wandelingetje wel dorst gekregen en een Menthe a l'eau gaat er altijd wel in.

Van de waterkant ziet alles er toch ook leuk uit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten