maandag 23 mei 2011



Ja, toch weer even naar Bedoin en de markt bezocht, je weet nooit wat je tegen komt, het is , zoals gebruikelijk, lekker weertje, we waren redelijk vroeg dus het was nog rustig.
Altijd wel een bloesje o.d. dat lonkt dus kon Puck de verleiding niet weerstaan, ook haar handtas had het begeven en voor een redelijk prijsje een nieuwe aangeschaft je moet je spulletjes toch ergens in kwijt en een verlaat moederdagkado is nooit weg.
We eindigden uiteindelijk op het terras met een koud biertje en een witte, maar daar waren ze ineens, de opmerking "Henk, de Hollandse club is er nog niet "maakte dat we, voor dat ze zouden komen er maar weer vandoor zijn gegaan, dat je helemaal naar Frankrijk gaat om Hollanders te ontmoeten gaat ons wel erg ver, Thuis heb je er 16 miljoen.
Op de terugweg, rond 12 uur, het heetst van de dag, moesten we slalommen om de wielrenners te ontwijken, het lijkt me niet echt gezond om in die hitte een bergje te beklimmen, maar bij de afdaling kan je in ieder geval weer bijkomen, dat zal het zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten